Gamle, men altid på trend: Det monokrome look

Du behøver ikke nødvendigvis at have stykker i nøjagtig samme skygge for at få dette look til at fungere. Uanset om det er i en fed rød eller en undertrykt gul, tager et monokromt tøj gætteriet ud af at blive klædt.

WeHeartit.com
I modebetingelser indikerer monokromatisk forbinding iført adskillelser af en farve, der har forskellige strukturer og/eller lignende Chelsea FC Trøje nuancer af den farve til et samlet tonal look. Monokrome iført en farve fra hoved til tå er at have et øjeblik ideelt nu, Yokohama F. Marinos Trøje og det giver nogle alvorligt strømlinede ensembler.

Thezoereport.com
Og hvis du føler dig meget mere eventyrlysten, kan du prøve at tilføje en kontrastpop farve i dine sko eller tilbehør. Trend monokromatisk stil tager nogle test for at finde ud Senegals fodboldlandshold Trøje af, hvad du kan lide, og hvad du vil føle dig selvsikker på.

Traditionelle dressing-stilarter har ændret sig for at imødekomme præferencer og tendenser i personlig stil, men farver, der er især fart-til-tå-farver, er stadig sikker på at udsende en følelse af humør.

stealthelook.com.br
stylecaster.com
Du kan også vælge at bære en nuance af en farve fra hoved til tå, som er en erklæring i sig selv. Blanding i forskellige strukturer og fabrikationer kan tilføje interesse og funktioner til dit tøj. Og hvis du føler dig meget mere eventyrlysten, kan du prøve at tilføje en kontrastpop farve i dine sko eller tilbehør.

Se også

Shop & Style, Spring Fashion, Wedding
Det er bryllupssæson! Her er de mest komfeste shapewear -tendenser til enhver type kjole

Bliv ved med at rulle for at se nogle af vores foretrukne monokrome se tøj til foråret værd at kopiere ASAP.

Purewow.com
Gamle, men altid på trendmonokrome udseende er tilbage!
nu fashion.com
Monokromt udseende
latafternoonblog.com
Harpersbazaar.com
gabimay.com.br
FashionActivation.com
etsy.com
Dailymail.co.uk
Amazon.com

Author: bmdf

Leave a Reply

Your email address will not be published.