Hørt om håndlysbehandlingsbehandlingen? Her er scoop!

Vi har hørt om hudlysningskoncepter, der fungerer som magi under støtte fra en eksperthudestetik i stuer? Men de er for dyre til at forkæle sig med og har ofte brug for meget mere end et møde. Dette er grunden til, at vi vil dele med dig et par lysende håndbehandlinger, der let kan gøres derhjemme, ingen ståhej, vi lover. Se på de fem lette blæsende lysende håndbehandlinger lige fra dit køkken. Brug dem til det maksimale og plej også disse hænder, som er blevet brændt og garvet.
DIY fem utrolige hudlysbehandlinger til hænder
Se på de fem lette blæsende lysende håndbehandlinger lige fra dit køkken. Brug dem til det maksimale og plej også disse hænder, som er blevet brændt og garvet.

1. citron og sukker
Vi vil bede dig om at passe huden på dine hænder og meget som du ville gøre for huden i ansigtet og nakken. Her har vi brug for en kop mælk, sukker og en stor skivet citron. Få en loofah til at hjælpe med at skrubbe hænderne også. Begynd med generøst at vaske hænderne med mælk, som har æblesyre i det, der hjælper med at rense og fugte den slidte hud. Gør dette i ti minutter, og tag derefter citronskærmen og dypp lidt sukker på sin kødfulde del. Massér forsigtigt huden på hænderne i ti minutter med citron-sukker-sammensætningen og vent i en halv time, eller indtil huden tørrer op. Vask af under koldt vand og brug loofah, mens du gør det, for at hjælpe med at eliminere døde hudceller. Dette skal gøres to gange om ugen efter du kommer hjem hver dag.
Kilde: Caramelpotatoes.com2. Rismælk til redning
Tag en kop frisklavet rismælk (bland en kop våd ris i en blender med kvart kopvand) og påfør den generøst over huden på dine hænder og bagpå håndfladen. Når du gør det, skal du forsigtigt bruge cirkulære bevægelser til at massere huden. Dette gør det muligt for huden at slippe af med døde celler, mens siliciumolien, Hollands fodboldlandshold Trøje der findes i ris, ville hjælpe med at fugte og også lette hudteksturen. Vask af efter en halv time og klap tør. Dette er en af de nemmeste hudlysbehandlinger, der skal udføres tre gange om ugen derhjemme.
Kilde: Blogspot.com3. Honning, citron og bagepulver
Dine hænder er udslidt og udtømt af næring og hydrering, hvorfor vi har brug for en kop citronsaft, en spiseskefuld honning og en teskefuld bagepulver for at hjælpe med at få huden til at se livlig ud igen. Bland de tre med en ske i en stor skål og gnid forsigtigt hænderne med det samme i ti minutter, indtil du føler, at potion er gennemvædet i huden temmelig godt. Gentag, hvis du vil, og lad meget mere hydrering komme ind i huden, mens bagepulver granuler fjerner døde hudceller, og C -vitaminet i kalk hjælper naturligt at blegge huden. Vask af og klap tør- gør dette tre gange om ugen.

[SC: Mediad]
Kilde: Pinterest.com4. Rismel, gurkemeje og tomat
Siliciumolien i ris og antioxidanterne, der findes i Haldi og tomater, kan hjælpe med at hvide hænderne på mindre end ti minutter, hvis det gøres dagligt. Du har brug for en kop rismel, en spiseskefuld tomatpasta og en knivspids Haldi. Bland dem godt og påfør det som en hudcreme over hele hænderne, og vent i ti minutter. Når det er tørt, skal du vaske hænderne af og klappe tør. Dine hænder ville slippe af med døde hudceller i betragtning af, at eksfoliering sker, og tomaten med lycopen i det hjælper naturligt at blegge huden med denne hudlysende behandling.

[Læs Irans fodboldlandshold Trøje også: Håndcreme med SPF]
Kilde: Stylebees.com5. Honning, græsk yoghurt og kalk
For at have lyse hænder på mindre end en uge, har du brug for tre hovedingredienser. En kop græsk yoghurt, en spiseskefuld honning og en kvart kop limesaft. Bland de tre med en Englands fodboldlandshold Trøje ske i en stor skål og gnid forsigtigt hænderne med det samme i ti minutter, indtil du føler, at potion er gennemvædet i huden temmelig godt. C -vitaminet i kalk fungerer som et nærende middel og en hud lysere, mens æblesyre i yoghurt hjælper med at affolde og næring huden og honning hydrerer huden. En af de bedste og nemmeste hudlysbehandling derhjemme.

[Læs også: Bedste ansigtsvask til fedtet hud]
Kilde: LadyFormula.com Vi skal dele meget flere hjemmemedicin til hudblegning i de kommende dage, men prøv først disse, og lad os vide, hvor godt det fungerede.

Author: bmdf

Leave a Reply

Your email address will not be published.