Gæstepost: Præcis hvordan man forlader en forretningsby (og foretager en langdistanceopgavesøgning)

er din opgave ekstremt lokationsspecifik-såvel som har du nogensinde spekuleret på, hvad der ville forekomme i din karriere, hvis du valgte som Loves væk fra “Company Town”, der går i gang med en langdistanceopgave, der gennemser i processen? Dagens gæstudgivelse kommer til os fra en af mine fineste gode venner fra lovgivningsskolen, Mindy Barry, der allerede var ret senior på Capitol Hill, da jeg tilfredsstillede hende. Siden lovgivningskolen har hun gennemført det utrolige ikke, når hun dog to gange: at opbygge en fremragende karriere som hovedråd på bakken, såvel som derefter at chucke alt for at udvikle en ny juridisk karriere i Michigan. For alle de besøgende, der føler sig bundet til deres by siden deres job, bad jeg Mindy om at dele hendes oplevelse. (Vi har talt om at opdage en opgave i en ny by, men ikke i aldre!) Mindy, siger tak til dig så meget for at dele med os! – Kat.
Forestil dig, at du er midtvejs i prime for din karriere, du er netop, hvor du stræbte efter at være professionelt, du har den indstilling, du har arbejdet i mange år for at opnå, såvel som du vælger at give alt så meget som at flytte af grunde, der ikke er relateret til din karriere. Præcis hvordan ville du gå til at opdage en ny opgave i en ny besættelse i en ny by, hvor du forstår næsten ingen?
Det var den omstændighed, jeg opdagede mig selv i cirka syv år tilbage, da min anden halvdel så godt som jeg besluttede at flytte fra Washington, D.C., til Michigan. På det tidspunkt var jeg hovedrådgiver på Capitol Hill, hvor jeg havde hjulpet hele min ekspertkarriere. Selvom jeg er advokat, havde jeg aldrig arbejdet i en traditionel lovgivningsmetode såvel som ikke var sikker på nøjagtigt, hvordan jeg skulle parlay min erfaring med at håndtere politik såvel som regler til en vanskelig såvel som givende karriere uden for Washington Beltway. At gøre flytningen var et interessant dog skræmmende udsigt. Når jeg ser tilbage på den tid i mit liv, er det lige her nogle ting, jeg forstår nu, som jeg ønsker, at jeg havde forstået dengang:

Ændring af dens ekstremt natur er anderledes – såvel som forskellige undertiden betyder uventede. Uventet kræver dog ikke at være en hindring. Efter at vi tog beslutningen om at flytte, var min allerførste opgave at brainstorme mulige karrierer, som jeg ville være kvalificeret til såvel som den, der ville rente mig. Efter en hel del forskningsundersøgelse såvel som at tale med folk i en række karrierer, besluttede jeg mig for at søge et retligt embedsmand, da Kawasaki Frontale Trøje jeg troede, det ville være et effektivt skift fra at arbejde i en lovgivningsmæssig funktion til at være en praktiserende advokat. Jeg forstod at beskytte et føderalt embedsmandskab tog meget held, så jeg besluttede ikke at underrette min arbejdsgiver om, at jeg håbede at rykke op, indtil jeg havde afsluttet et job. Mens jeg ansøgte om embedsmænd, udnyttede jeg den tid til at tilfredsstille så mange mennesker som muligt på vores ser til Michigan. Jeg netværk med alle, jeg kunne, selv med mennesker, der blev fuldstændigt fjernet fra den juridiske arena.
Det viste sig, at dette netværk [viste sig at være] mere værdifuldt, end jeg måske havde forestillet mig. Kort før jeg skulle begynde at arbejde for en sjette kredsløbsdomstolsdommer, AS Monaco Trøje døde hun uventet. På det tidspunkt havde vi tilbudt vores hjem i Washington, D.C., såvel som jeg havde trukket mit job tilbage. Hvad der kunne have været en katastrofe – ingen opgave i D.C. eller Michigan, ud over at ikke have noget hus på nogen af dem – viste sig at være bare en omvej. Da jeg havde udviklet et stærkt netværk i Michigan, havde jeg en vigtig ressource af mennesker til at hjælpe mig med at bestemme potentielle opgaveåbninger. Helt klart denne ekspertskifte var uforudset i sin kurs, men vores flytning forblev på sporet takket være folket på en række markeder, som jeg havde mødt med.
Erfaringer:

Planlæg, men vær dog ikke ufleksibel. Undersøgelse af karriere muligheder åbnede min vision såvel som gjorde min gennemse Gremio Trøje mindre begrænset. Når jeg blev behandlet med helt uforudsete hindringer, gjorde min vilje til at tænke på en lang række opgaver overgangen til Michigan lettere.
Netværk, selv når du måske tror, det er en udjævning af tid. Når jeg deltog i generelt netværk, på nøjagtigt samme tid, jeg brugte til embedsmænd, gav jeg mig kontakter, som jeg måtte vende, da jeg krympede for at opdage et nyt job. Så godt som det ikke kun er for min opgave at gennemse, at jeg værdsætter gode tilbud af de mennesker, jeg tilfredsstillede i vores spejderture før. Mange af disse nøjagtige samme kontakter har fortsat ressourcer for mig på adskillige måder, herunder ved at tilbyde karriererådgivning, såvel som ligeledes ved at invitere mig til Tilfredsstillende (og sjov!).
Kaster ikke broer. Selvom jeg ledte efter et job, arbejdede jeg stadig så vanskelig som nogensinde for min kongres arbejdsgiver. Jeg ønskede ikke at give ham en grund til at være utilfreds med mig, så godt jeg ikke forstod nøjagtigt, hvor lang tid det ville tage op, indtil jeg havde opdaget en opgave i Michigan.null

Author: bmdf

Leave a Reply

Your email address will not be published.