Office Holiday Party Etikette

Jeg arbejder på et monsterindlæg om, hvad jeg skal have på din kontorferiefest, og i mellemtiden fandt alle disse store artikler om Office Holiday Party Etikette, som vi ikke har diskuteret for evigt ? (Selvom det selvfølgelig føles gratis at dele det, du planlægger at bære til dit parti i år!)
{Relateret: Alle vores anbefalinger om Holiday Service Etiquette}
For mine $ 0,02 kommer det ned på nogle grundlæggende regler:
Hvis det er din første feriefest, skal du ikke antage – tale med andre, så du ved, hvad du kan forvente, fordi der kan være en enorm variation i kontorferiefester. Nogle kontorer har en middag på Santa Hat+Suit slags frokost; Andre har en fredag ​​aften affære på en hotelballroom. (Et af mine gamle kontorer gjorde hotellets balsal til den lave afgørende affære og en anden sort slips i januar bare for advokater.)
Hvis du ikke kan spørge nogen, skal Atletico Mineiro Trøje du kigge Irans fodboldlandshold Trøje efter ledetråde – hvis det er en fredag ​​aften efter arbejde, er oddsene gode for, at folk stadig vil bære deres kontortøj (med en lille finjustering som en festblazer eller erklæring halskæde). Hvis det starter kl. 5, kan det være forbi med 7. En anden måde at måle formaliteten: hvor begivenheden afholdes. Hvis det er valgt til lokalitet (den nærmeste hotelballroom, den nærmeste restaurant osv.), Er oddsene, at det vil være meget mere lavt afgørende end en Marokkos fodboldlandshold Trøje begivenhed, der er lidt derudover fra kontoret.
2022 Opdatering: Festive Blazers i Velvet! sort / rød / grøn / sort
Nogle sjove udsagn halskæder (2020 opdatering!):

< >

Bliv ikke spids, for ikke at sige beruset. Gem det til kontoret efter fest, eller når du er på en begivenhed, der ikke er tilknyttet arbejde. (For mange måner siden talte vi også om, hvad din drink siger om dig på Office Cocktail Party.)

Lav det om folket, ikke mad eller drikke. Det er et godt kendetegn for enhver partideltager, men det går dobbelt her.
Tal med alle. Bekæmp trangen til at hælde i hjørnet med dine venner, eller prøv kun at netværke med VIP’erne. Det er et godt tidspunkt at smile og grine med dine underordnede såvel som supportpersonale. En korrular:
Tal ikke bare om arbejde. Hvis din chef kommer hen og har brug for at gå over et projekt, er det en ting – men antager, at folk vil tale om alt andet end det. Politik og religion er selvfølgelig stadig terningende emner, men der er masser af andre parti-passende samtaleemner.

Hvis den næste dag er en arbejdsdag, er det tjeneste som sædvanligt.
Office Holiday Party Etikette, derudover læsning:
Feriefester og dig: alle de grundlæggende, du har brug for at vide [over loven; Guestpost af mig!]
23 Politikker på Office Holiday Party [WSJ] (underholdende!)
Office Holiday Party Etikette [Boston Globe]
Karriereanbefalinger til din Office Holiday Party [Huffpo]
Office Holiday Party Etikette [Monster.com]
14 Survival Ideas til Office Holiday Party [Business Insider]

Damer, hvad er dine bedste etiketteideer til Office Holiday Party? Er du interesseret i at dele sjove historier om misforståelser af etikette på kontorferien?
På billedet.
Vi er en deltager i Amazon Services LLC Associates -programmet, et tilknyttet reklameprogram oprettet for at levere et indikerer for os at tjene gebyrer ved at linke til Amazon.com og tilknyttede websteder.

Author: bmdf

Leave a Reply

Your email address will not be published.