Sådan styler hækling til sommerudseende

I år er hækling den ultimative tilbagevenden til håndlavet!

mybeachyside.com
Genoplivningen af denne tendens i den avancerede modescene hænger også sammen med dens alsidighed. Det er ikke kun en bæredygtig stil, men en stil, der kan ændres gennem mange mønstre og til Racing Club de Avellaneda Trøje mange forskellige tøj, på internettendenser ser vi hæklet kjoler, toppe, badetøj, bukser, jumpsuits, shorts – du navngiver det.

Grazia.fr
Hækling Borussia Dortmund Trøje er processen med at fremstille stof fra tråde, tråde osv. I sommer bæres hæfteklammer på varme dage. Faktisk er disse designs sexede og meget unikke, som de ser ud.

Evistaartesanato.com.br
Du Kashima Antlers Trøje behøver ikke længere at surfe på Internettet efter søde hæklet stykker, delvis takket være mikrotendene som Tiktok-æstetikken, der får mig til at købe alt, hvad der kommer i et hibiscus-blomsterprint eller ser ud som om vi købte det i en strand gavebutik.

startboutique.com
I sidste ende er disse tendenser beregnet til at se og føle sig sjove. Hvis du vil bære en strandgudindeinspireret tøj i sommer, skal du vælge hækling i en neutral farve som brun eller hvid.

Se også

Sommermode
Sommer-klar outfit essentials, du har brug for for at pakke til strand vakay

startboutique.com
For at give dig masser af striktøjideer forud for sommeren skal du fortsætte med at rulle efter den bedste sommer 2021 hæklet tendens, som vi fandt på Pinterest og gennem gadestilscenen, fra minimal til sporty og luksuriøs.

Arella strik top
Og du kan finde redigeringer af lignende hæklet stykker og tilføjelser til at shoppe nu, så du kan genskabe ethvert look.

Hæklet top og mini nederdel, strandtøj, boho hippie, festivalbeklædning.
Nina top hækling *mønster *
Hæklet grandy motiv mini kjole, spagetti kjole.
Hæklet top og høj talje bund, badedragt.
Hæklet flerfarvet top og bund, boho hippie top, festivalbeklædning,
Sexet hæklet kjole mønster skrevet på engelsk+diagrammer, designer kjole hæklet mønster, strand hæklet kjole victoria’s hemmelige V-hals hækling
Hæklet halter top, sommer boho top, festivalbeklædning.
Balmy brise sort hæklet høj talje bukser
Vintage Kara Dress
Junio Open Knit Dress

Author: bmdf

Leave a Reply

Your email address will not be published.