Tør hudterapi: Hvordan tager man betydelig pleje af din tørre hud?

Din hud er smuk, men den meget triste nyhed er, at den ikke forbliver smuk, hvis du ikke tager ordentlig pleje af den, den forbliver ikke smuk som nogensinde. Det største organ i vores krop skal tages hånd om, og Leeds United Trøje medmindre du tager særlig omhu, vil vejret, scenarierne og masser af andre ting tage en vejafgift på det.
[Læs også: Hvilken ordentlig diæt til tør hud skal omfatte]

De vintertidsmåneder er især hårde. Dette skyldes, at vores hud er vant til fugtighed og fugt, og så snart temperaturen falder, ville du være i stand til at se en verden af forandring i den. Det bliver tørt og flassende, og det bliver vigtigt at kigge efter lidt tør hudpleje. I køb for at få glansen tilbage og glød på din hud, er det nødvendigt for at fjerne den tørre hud fra ansigtet. Ekfoliering eller skrubning kan hjælpe, men i vintermånederne bliver det en smertefuld procedure.
Tør hudterapi er således den proces, der fungerer intensivt i de ekstreme vintermåneder for at give dig lettelse fra tør, flassende og kløende hud. Tør hudterapi -lindring vil hjælpe din hud med at trække vejret normalt, selv om vinteren, og når du først er komfortabel, skal du følge en rutine, der vil sørge for, at du ikke får tør hud igen i den næste vinter!
Kilde: Bodyelectricnc.comdermatologs ideer til tør hudterapi lindring:
En hudlæge ved, hvad din hud vil have, og han eller hun vil give dig de bedste tørre hudterapitips. Men den dårlige nyhed er, at ikke mange af os har tid og penge til at gå til en hudplejespecialist. Så vi fik dig nogle fremragende ideer til tør hudterapi ideal fra lægen. Så husk disse ideer til tør hudterapi for ansigt eller for enhver anden del af kroppen.

Kilde: nopimplesnomarks.com [SC: Mediad]
Vær forsigtig, mens du tager et bad:
Der er masser af grundlæggende livsstilsjusteringer, der er nødvendige for at stoppe tør hud. For eksempel at tage lange brusere med varmt vand har en tendens til at tørre huden endnu mere. For kun at stoppe dette skal du tage brusere i en begrænset periode og bruge lunken vand i stedet for at røre varmt vand. Blot din hud med et blødt håndklæde, Kashiwa Reysol Trøje og sørg for, at du ikke gnider den på din hud. Hvis du tager bruser i et brusebad, skal du sørge for, at døren er lukket, så fugtigheden forbliver inde i indkapslingen.

Kilde: FBLoaded.Commoisturizer er din bedste ven!
Hvad kan vi sige! Fugtighedscreme er din hellige gral, når den vedrører kamp mod tør hud. Så snart du er ude af bruser, eller du skal ud et eller andet sted, skal du sørge for at skæve nok fugtighedscreme, så din tørre hud er helt dækket. Lotions og cremer fungerer ved at låse fugt i din hud og hjælpe i tør hudterapi. Det hjælper også med at helbrede brudt hud meget hurtigere. Påfør fugtighedscreme, så snart du kommer ud af badet. Må ikke dvæle, men brug er så hurtigt som muligt for at forhindre din allerede tørre hud i at tørre op yderligere.
[Læs også: Hjemmemedisiner for tør hudforhold]

Kilde: Spaweek.comUs Medices Calms:
Hvis Rangers FC Trøje du ser, at intet ser ud til at fungere for din utroligt tørre hud, skal du bruge medicinske salver. Vi siger salver i stedet for lotioner og cremer, fordi de fungerer meget bedre, hvis du har brug for en intensiv terapi. Salver er også mindre irriterende for den tørre hud end nogle almindelige lotioner. Brug salver, der består af følgende ingredienser: olivenolie eller jojobaolie, sheasmør, hyaluronsyre, dimethicon, glycerin og lanolin. Disse fungerer bedst til tør hud.
Kilde: hudarevitals.comdry hudterapi er meget afgørende for at få din hud tilbage i sin fremragende stand. Se på vores ideer ovenfor og fortæl os det i dine kommentarer, hvis du prøver dem!

Author: bmdf

Leave a Reply

Your email address will not be published.